Jouw enthousiaste & creatieve Lifestyle & Branding Fotograaf uit Oostvoorne

Hi, Ik ben leonie

OVER

Mijn naam is Leonie Greven, ik ben 37 jaar en woon samen met mijn man, 2 kinderen en labradoodle in Oostvoorne. Oostvoorne ligt in Zuid-Holland, op een half uurtje rijden van Rotterdam.
Ik heb een passie voor fotograferen en reizen. Mijn telefoon staat bol van de foto’s. Toen ik in 2022 van baan wisselde en meer tijd kreeg, kocht ik een nieuwe camera en besloot ik mij om te scholen tot fotograaf. Inmiddels heb ik zoveel foto’s mogen maken en ontdekte ik dat dit is wat ik het liefst doe!

Zolang als ik mij kan herinneren maak ik foto's van alles en iedereen. In mijn jeugd met een wegwerpcamera en sinds 2008 fotografeer ik met een systeemcamera. In 2022 begon mijn passie serieuze vormen aan te nemen: ik schafte een nieuwe systeemcamera aan en ik volgende opleidingen tot fotograaf. Aangevuld met mooie cursussen, mentorsessies, portfolio-shoots en onlangs een fotografiereis. Deze inspirerende reis samen met collega-fotografen heeft mijn werk verrijkt en naar een ander niveau getild. Nu ik mijn camera goed ken en het juiste licht weet te vinden, richt ik mij vooral op de energie van de mensen voor de camera. Juist daar kun je het verschil maken in het beeld. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en ik kan vaak niet wachten om de volgende dag weer aan de slag te gaan.

MIJN VERHAAL

Met Leonie Greven Photography wil ik mensen of bedrijven zo puur mogelijk vastleggen, zoals ze daadwerkelijk zijn. Dan krijgt een foto verdieping en herkenning. In plaats van ‘poseren’ zie je daarom in mijn werk vooral personen genieten, kijken, werken, rennen en lachen. Aan mij de taak om iedereen voor mijn lens op zijn of haar gemak te laten voelen…

"Let's make memories together"

MIJN missie

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

@leoniegrevenphotography.nl

Volg me op Instagram

Menu